mooie projecten met mozaïek

Wat zijn de cursisten van de Open Studio allemaal goed bezig. Wat een mooie mozaïek-werken worden er gemaakt. Sommige zijn afgerond, andere zijn nog volop in beweging. Ik ben speciaal naar mijn favoriete mozaïekwinkel “In vuur en vlam” in Rotterdam geweest om extra mooi materiaal in te slaan, dus er is weer volop voor ieder wat wils. Het blauwe doosje op de foto is bedoeld voor mijn visitekaartjes, die misschien kom je die her en der wel tegen! Het dienblad en theelichtje zijn van Ellen, de yin-yang schaal en de fotolijst van Monique, verder gaat Krista beginnen met een bamboeschaal met een mozaïek van keramiek, en Yvonne is hard aan het werk aan een bureaublokje. Rebecca maakt haar theelichtje af en Astrid werkt aan een geheim project! Nieuw is dat er met ingang van 1 april elke 1e en 3e woensdag in de maand ook Open Studio is, van 9.30 u tot 11.45 u. Er ligt genoeg materiaal, dus loop gewoon binnen!

Een reactie plaatsen