cultureel festival voorburg

Wat een belevenis was dat, afgelopen zaterdag 30 augustus. Het cultureel festival in Voorburg was voor heel veel mensen een groot succes. Voor het eerst met de studio op een evenement, ik vond het geweldig! Heel veel mensen gesproken en hopelijk enthousiast gemaakt om lekker een workshop of met de Open Studio mee te doen en een aantal bijzondere contacten gelegd. Wat fijn en wat lief van Rebecca dat zij mij zo geholpen heeft deze dag, want alleen had ik het vast niet gered.
Op de Vlietdagen gaan we ook weer staan samen, op de Damlaan dit keer en dan wil ik wel een kleine workshop gaan draaien. Wat we gaan doen blijft nog een verrassing. Ik hoop wel dat je komt kijken!
De mensen die mee hebben gedaan met mozaïekstenen raden op het cultureel festival Voorburg kunnen nog deze week een mail in de bus vinden. Spannend: tatatateretaaaaaa! En de winnaar is:…. Blijft dus nog even geheim.

Een reactie plaatsen