Gezelschappen

Gezelschappen nodigen wij graag uit om met elkaar een mooi mozaïekwerk, een kunststuk, te komen maken, in de studio of op locatie. Of kiezen jullie voor een van de andere workshops? Kijk hiervoor in het menu aan de linkerkant.

Verjaardagen, jubilea, vrijgezellenfeesten, bruiloften, bedrijfsfeest of -uitje, teambuilding, familiedag of gezinsuitje: elke gelegenheid is geschikt.  En we maken er een feestje van, want feestjes bij Queen of Art zijn leuk!

Als je kiest voor mozaïek: je kunt  ieder voor zich een eigen stuk laten mozaïeken of je maakt met elkaar één groot mozaïekwerk. Deze laatste optie geldt zeker als het om bijvoorbeeld een vrijgezellendag of jubileum gaat, dan heb je met elkaar een blijvende mooie herinnering tot stand gebracht. Jullie kunnen bijvoorbeeld samen een tafelblad of een kunstwerk voor aan de muur maken. Of wellicht een torso, een plantenbak, een bankje?

En wil je liever iets anders? Neem dan graag even contact op. Aan de hand van jullie wensen maken wij geheel vrijblijvend een offerte op.

Indien gewenst nemen wij alle zorg uit handen: ook lunch of diner, (high-)tea, borrel, koffie/thee/fris et cetera kunnen wij verzorgen. Dit zal dan worden verwerkt in de offerte.

kinderfeestje spiegel mozaïeken