Kinderfeestjes

Feestjes bij Queen of Art zijn altijd leuk! Een feestje hier is plezier, gezelligheid en ook nog mooie dingen maken. Kies voor een feestje in de studio, of op locatie.

Hoe gaat het in zijn werk? Je wordt op de afgesproken tijd ontvangen in de studio, waar een lekker glas limonade met iets te snoepen klaarstaat. Na een  duidelijke instructie gaan jullie lekker aan de slag! Halverwege nemen we even een welverdiende pauze, uiteraard weer met limo en iets lekkers. We zorgen er voor dat iedereen altijd met een afgerond werk naar huis gaat, daar werken we hard voor. Niks leukers dan trots thuiskomen met een fraai project. *

Je kunt er ook voor kiezen een feestje op locatie te laten verzorgen, neem in dat geval contact op voor een offerte op maat.

Je kunt informatie vragen en een feestje reserveren via: lana@studioqueenofart.nl of telefoon: 06 51812181. Ook wanneer je een offerte op maat wilt voor een feestje op locatie.

Let op: Alle feestjes hebben een minimum aantal deelnemers van 5. Bij feestjes met meer dan 8 feestgangers wordt de prijs per persoon aangepast, afhankelijk van de aard van het feestje.

Tot 7 dagen van tevoren kan het aantal deelnemers worden gewijzigd, het aantal dat dan is doorgegeven wordt in rekening gebracht.

Betaling van de feestjes: contant op de dag zelf, of overmaken op NL 24INGB0006794729 tnv Queen of Art in Leidschendam.

* Het voegen van het werk dient wel naderhand te worden gedaan; de lijm heeft 24 uur droogtijd. Iedereen krijgt daarom na afloop een passende hoeveelheid voegmiddel mee. Voegen is niet moeilijk, en de voeginstructies staan op de website. Je kunt er ook voor kiezen het werk door ons te laten voegen, in dat geval wordt er per werk een meerprijs gerekend. De werken kunnen dan na een week worden opgehaald in de studio.

Zin in iets lekkers erbij?