Informatie

Mozaïekmateriaal

Queen of Art heeft standaard een ruim assortiment glasmozaïek en tegels op voorraad. Daarnaast kunnen op verzoek bijzondere materialen altijd worden besteld.

Werk in opdracht

In opdracht verzorg ik diverse projecten, ook op locatie.

Instructies

Hier vind je de algemene mozaïekinstructie voor je mozaïekwerken.  1. De ondergrond/basis kiezen en voorbereiden Een ondergrond kan gemaakt zijn van bijvoorbeeld hout, glas, terracotta, mdf ( of een andere hardboardvariant), watervast verlijmd multiplex – eigenlijk alles dat niet kan buigen. Watervast verlijmd multiplex en onder andere terracotta zijn geschikt voor buitengebruik. Behandel de materialen ... Lees meer

Cadeaubon

Iemand jarig, een jubileum of iets anders te vieren? Geef een cadeaubon van Queen of Art voor een leuke workshop! Cadeaubonnen zijn er vanaf € 15,00.

Over Queen of Art

Mijn naam is Lana van Donk, ik ben verslingerd aan het creëren van mooie dingen, op welke manier dan ook. Een creatieve geest heb ik altijd gehad. In de loop van de tijd heb ik echter ontdekt hoe fijn het is om samen met anderen je creativiteit te ontwikkelen. Het is niet alleen heel gezellig, maar ook leerzaam om met anderen aan een project te werken.

Agemene voorwaarden

Artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Queen of Art hierna te noemen: “Gebruiker”, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. De onderhavige voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten ... Lees meer