Over Queen of Art

Wie is Queen of Art, of: de filosofie van Queen of Art.

Mijn naam is Lana van Donk, ik ben verslingerd aan het creëren van mooie dingen, op welke manier dan ook.
Een creatieve geest heb ik altijd gehad. In de loop van de tijd heb ik echter ontdekt hoe fijn het is om samen met anderen je creativiteit te ontwikkelen. Het is niet alleen heel gezellig, maar ook leerzaam om met anderen aan een project te werken. Je inspireert elkaar en zet jezelf of elkaar aan het denken. En dat komt je werk alleen maar ten goede, en je geniet meer van het proces! Dit is voor mij voornamelijk de reden geweest Queen of Art op te richten: in een plek voorzien waar het mogelijk is om samen te komen en creatief bezig te zijn, op welke manier dan ook.

Binnen het concept van Queen of Art krijgt ook zorg voor het milieu en de mensheid aandacht. Een groot deel van mijn workshops is dan ook ontwikkeld met oog op hergebruik van materialen. Daarnaast wil ik ook op reguliere basis workshops geven aan minder bedeelde medemensen, om op die manier mijn steentje bij te kunnen dragen. Hierover zal ik op mijn blog berichten.

Wat is Queen of Art?

Creativiteit, vernieuwend, inspirerend, eigenzinnig, respectvol, plezier.
Zomaar een paar woorden die de kern van Queen of Art neerzetten.
Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen met ofwel mozaïek kennis te laten maken, dan wel hun eigen creativiteit zoveel mogelijk te helpen ontplooien.

Wat kan Queen of Art?

Queen of Art verzorgt mozaïekworkshops en -feestjes, in de gezellige studio, of op locatie. Queen of Art zorgt voor gezelligheid, inspiratie en ideeën, en neemt u, indien gewenst, alle zorg uit handen.

Voor wie is Queen of Art?

Heel simpel: Queen of Art is er voor kinderen en volwassenen, jarigen, vrijgezellen, groepen, bedrijven, ofwel iedereen die zin heeft om een feestje te vieren op creatief gebied.  Of iets wil leren op creatief gebied, en dan met name waar de kracht van Queen of Art ligt, de mozaïek.

Bedrijfsgegevens

Queen of Art | creastudio |
Koningin Wilhelminalaan 11
2264 BL Leidschendam
06-51812181
lana@studioqueenofart.nl
KvK Den Haag nr. 61745081
Betaalgegevens: NL 24INGB0006794729 tnv Queen of Art in Leidschendam
 De algemene voorwaarden van Queen of Art vind je hier.

Een reactie plaatsen