Workshops

Workshops en cursussen

Wanneer je een workshop mozaïek wilt volgen dan zijn er diverse mogelijkheden. In verband met de coronamaatregelen is er momenteel geen workshopagenda, maar werk ik  alleen op afspraak. De workshops zijn te boeken vanaf drie personen. Je kunt kiezen uit de volgende soorten workshops:

de mozaïekworkshops

workshops all-in

vogelhuisje 10 x 10 cm

Keuze uit een aantal vaste mogelijkheden, inclusief de te gebruiken materialen. Superleuk voor bijvoorbeeld vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje en praktisch: je weet van te voren wat je betaalt en hoe lang je bezig bent: ongeveer 2,5 a 3 uur. Meer informatie.

beginnersworkshop

De beginnersworkshop is vooral geschikt als je geïnteresseerd bent in de grondbeginselen van de mozaïek. Je leert onder andere hoe de diverse materialen en gereedschappen te gebruiken, het overbrengen van patronen et cetera. Meer informatie.

workshop mixed media

torso mozaïek

Bij de workshop mixed media heb je de beschikking over een grote schatkist met materialen: sieraden, knopen, schelpen, stenen. Dit kun je gebruiken naast glas- en tegelmozaïek. Laat je fantasie de vrije loop! Meer informatie.

Staat er niets voor je bij? Zoek je iets anders? Bijna alles is mogelijk, dus aarzel niet om contact op te nemen!

Alle workshops zijn altijd inclusief koffie en thee met iets lekkers. Bij de kinderworkshop wordt limonade met lekkers geserveerd.

Workshops kunnen gevolgd worden in de studio, of op locatie bij groepen vanaf tien personen.
De workshops in de studio gaan door bij een minimum aantal van drie personen.

Heb je interesse in een workshop op locatie? Neem dan contact op met Lana om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

Feestje?

Elke workshop kan ook worden omgetoverd tot een feestje. Bespreek daarvoor je persoonlijke voorkeuren met ons en we maken er echt een feestje van!

Agenda

Kijk in de agenda voor aankomende workshops en evenementen!

Algemene informatie

Mozaïek is een eeuwenoude kunstvorm, waarbij stukjes steen of, moderner, glas, in een patroon gelegd worden. Met mozaïek kun je de mooiste kunstobjecten maken, of het nu een gebruiksvoorwerp zoals een spiegel, fotolijstje of tissuebox is, of een voorstelling op een paneel. Denk ook aan bijvoorbeeld huisnummers, vazen, bloembakken voor in de tuin et cetera.

Open studio

Elke woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur, en op vrijdag van 9.30 tot 14.00 uur kun je vrijblijvend naar binnen lopen bij Queen of Art. In een gezellige sfeer, uiteraard met koffie en thee met  lekkers, muziekje erbij, kom je je creativiteit uitleven.

Mozaïekworkshop beginners

Tijdens deze workshop leer je de gereedschappen die je nodig hebt bij de tegelmozaïek te gebruiken. Daarnaast leer je de eigenschappen van de verschillende materialen, ondergronden, lijmen, voeg. Ook krijg je inzicht in de diverse technieken om diepte en schaduw in je werk te brengen.

Mozaïekworkshop all-in

Bij deze workshops maak je een keuze uit één van de hieronder genoemde mogelijkheden. De workshops zijn inclusief alle materialen en duren ongeveer 2, 5 a 3 uur. Dit zijn perfecte workshops voor bijvoorbeeld een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje.

Workshop mixed media

Mixed Media betekent letterlijk: gemengde techniek. Je kunt naar eigen inzicht gebruik maken van verschillende media, materialen en technieken bij het ontwerpen en creëren van een mozaïekwerk. Er staat een grote schatkist klaar waar je uit kunt putten om je fantasie helemaal de vrije loop te kunnen laten gaan.

Een reactie plaatsen