Workshops

Workshops en cursussen

Wanneer je een workshop mozaïek wilt volgen ben je altijd van harte welkom bij de workshops in de agenda. Geef je hiervoor van te voren wel even op via lana@ studioqueenofart.nl of bel 06 51812181.
Je kunt er ook voor kiezen om (met minimaal 3 personen) een afspraak te maken voor een workshop naar keuze. Je kunt kiezen uit:

mozaïekworkshop standaard
mozaïekworkshop beginners
mozaïekworkshop mixed media

Mail of bel hiervoor ook met Lana, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Alle mozaïekworkshops zijn te volgen vanaf 3 personen.
Alle workshops zijn altijd of koffie en thee ( limo voor de kids) met wat lekkers.

Workshops kunnen gevolgd worden in de studio, of op locatie bij groepen vanaf 10 personen.

Heb je interesse in een workshop op locatie? Neem dan contact op met Lana om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

Elke workshop kan ook worden omgetoverd tot een feestje. Bespreek daarvoor je persoonlijke voorkeuren met ons en we maken er echt een feestje van!
Je kunt je opgeven voor een workshop door een mailtje te sturen naar lana@studioqueenofart.nl . Bellen kan natuurlijk ook: 06 51812181.

ster mozaïek

Agenda

Kijk in de agenda voor aankomende workshops en evenementen!

Algemene informatie

Mozaïek is een eeuwenoude kunstvorm, waarbij stukjes steen of, moderner, glas, in een patroon gelegd worden. Met mozaïek kun je de mooiste kunstobjecten maken, of het nu een gebruiksvoorwerp zoals een spiegel, fotolijstje of tissuebox is, of een voorstelling op een paneel. Denk ook aan bijvoorbeeld huisnummers, vazen, bloembakken voor in de tuin et cetera.

Open studio

Elke woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur, en op vrijdag van 9.30 tot 14.00 uur kun je vrijblijvend naar binnen lopen bij Queen of Art. In een gezellige sfeer, uiteraard met koffie en thee met  lekkers, muziekje erbij, kom je je creativiteit uitleven.

Mozaïekworkshop beginners

Tijdens deze workshop leer je de gereedschappen die je nodig hebt bij de tegelmozaïek te gebruiken. Daarnaast leer je de eigenschappen van de verschillende materialen, ondergronden, lijmen, voeg. Ook krijg je inzicht in de diverse technieken om diepte en schaduw in je werk te brengen.

Mozaïekworkshop standaard

Tijdens deze workshop leer je de gereedschappen die je nodig hebt bij het glasmozaïek te gebruiken. Daarnaast leer je de eigenschappen van de verschillende materialen, ondergronden, lijmen, voeg. Ook krijg je inzicht in de diverse technieken om diepte en schaduw in je werk te brengen.

Een reactie plaatsen